Castelli, distinctive since 1965

Castelli, een authentiek verhaal

Bij Castelli  maken we al meer dan 50 jaar papieren notitieboeken en dagboeken in onze werkplaats in Bergamo. Tijdens ons levenswerk hebben we het geluk gehad om bij te dragen aan het ambachtelijke erfgoed van de regio Lombardije.
Wij geloven dat de alchemie van onze familie de kern vormt van elke collectie die we creëren.

Net als bij ons eigen gezin koesteren en zorgen we voor ons werk met een ethos van respect en authenticiteit. Onze collecties zijn ontworpen en gemaakt in Bergamo, Italië, waar we wonen.
Ons werk heeft ons veel rijke ervaringen opgeleverd, en dat is volgens ons een echt leven leiden. We hebben in de loop der jaren prijzen ontvangen en wat we vooral in handen hebben, is dat onze collecties gewaardeerd worden door onze klanten. We hebben in het ontwerp samengewerkt met gelijkgestemde mensen van organisaties zoals La Scala & Louis Vuitton.

We blijven vernieuwers van ’s werelds eerste artistieke processen en elke dag werken we graag met onze exclusieve materialen in onze ambachtelijke werkplaats.

We hopen van harte dat u onze liefde deelt voor wat we maken.

 

Hoe ons creatie proces er uit ziet?

Soms hebben we rust nodig … om een ​​vredige omgeving te hebben om ons voorstellingsvermogen te ondersteunen, wat voor ons het creatieve vermogen is om beelden, ideeën en sensaties in de geest te vormen.

Soms hebben we herrie nodig … wat voor ons het geluid is van een groep nieuwsgierige mensen die spontaan nieuwe mogelijkheden vormen. Elke bijdrage kan een nieuwe richting inslaan, waarbij vaak concepten of elementen uit verschillende domeinen worden gecombineerd die normaal niet zouden zijn samengesteld.

Door de jaren heen hebben onze collectieve capaciteiten ertoe geleid dat we vleiend worden genoemd als experts en creatieve innovators. Daarom denken we dat we deze feedback ontvangen.

We luisteren naar de mensen die van onze producten genieten. We hebben onze eigen exclusieve materialen en processen ontwikkeld. We ontwerpen en maken onze collecties in dezelfde werkplaats. We hebben een nauwgezette werkethiek waarvan we geloven dat het kwaliteitsproducten creëert waarbij de originaliteit van elk item niet wordt aangetast. Onze Italiaanse cultuur nodigt ons uit om collecties te maken met een subtiele stijl en elegantie. We vertrouwen elkaar en de unieke vaardigheden die ieder van ons in ons leven heeft geperfectioneerd.

We staan ​​gezamenlijk bekend als Castelli en we koesteren onze verbeeldingskracht net als u.

Familie Castelli

Bezoek ook onze andere websites: www.promoticom.nl en www.bureaukalendershop.nl

Contact

9 + 15 =

Meer informatie

Bedrijfsadres
Promoticom Print & Art
Heliotroop 37
3162 TK RHOON

Telefoon
Kantoor: +31 (0)10 – 447 29 46
Mobiel : +31 (0) 6 – 16 40 83 36

E-mail
promoticom@promoticom.nl

Overige gegevens
Ingeschreven bij Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer: 24376815

Bankrelatie: KNAB Bank
IBAN: NL55 KNAB 0255 1137 65
BIC: KNABNL2H

BTW nr. : NL001160415B37

Algemene Leveringsvoorwaarden
Op al onze leveringen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden.

Privacyverklaring
Promoticom respecteert uw privacy zoals die zijn opgesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.