Appeel notitieboekjes, gemaakt van…..appels!

Appeel, groener kan bijna niet

In de voorhoede van duurzaamheidstechnieken introduceert Castelli de The Appeel notebookcollectie. Appeel is gemaakt van appelschil, plantaardige vezels en duurzame pulp en is gemaakt van gepatenteerde en baanbrekende technologie die de weg baant in de moderne markt voor duurzame papierwaren.

Appeel-notitieboeken zijn gebonden in een zachte appelomslag en zijn voorzien van FSC-gecertificeerd ivoorkleurig appelpapier, afgewerkt volgens de strenge hoge normen die synoniem zijn geworden met Castelli.

 

Over het productieproces

 De promotionele notebookcollectie van Appeel, door middel van een gepatenteerde en baanbrekende techniek, is gemaakt van de delen van de appel die vaak over het hoofd worden gezien, waardoor een innovatieve fusie van technologie en verbeeldingskracht ontstaat. 

De soft-touch omslag is verkrijgbaar in een sympathiek kleurenpallet dat is overwogen vanwege het subtiele korrelige materiaal met contrasterende papieren uiteinden, contrasterende elastische sluiting, details met pen / potloodlus en lintmarkering.

 

Appeel-notebooks bieden een schat aan prachtig vormgegeven functies die tot in de kern milieuvriendelijk zijn, en zijn verkrijgbaar in gelinieerd papierformaat op prachtige ivoorkleurige appelpagina’s met bewerkte ronde hoeken voor een elegante uitstraling. Appeel-notitieboekjes worden gemaakt in Italië en zijn voorzien van ecologisch duurzaam appelpapier van FSC, afkomstig uit duurzame bossen..

Bezoek ook onze andere websites: www.promoticom.nl en www.bureaukalendershop.nl

Contact

6 + 11 =

Meer informatie

Bedrijfsadres
Promoticom Print & Art
Heliotroop 37
3162 TK RHOON

Telefoon
Kantoor: +31 (0)10 – 447 29 46
Mobiel : +31 (0) 6 – 16 40 83 36

E-mail
promoticom@promoticom.nl

Overige gegevens
Ingeschreven bij Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer: 24376815

Bankrelatie: KNAB Bank
IBAN: NL55 KNAB 0255 1137 65
BIC: KNABNL2H

BTW nr. : NL001160415B37

Algemene Leveringsvoorwaarden
Op al onze leveringen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden.

Privacyverklaring
Promoticom respecteert uw privacy zoals die zijn opgesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.